Partners

Marketing Pioneers 2011 werd mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Participanten

 • Multiscope

  Multiscope is toonaangevend op het gebied van online marktonderzoekpanels. Het bedrijf voert landelijk representatief marktonderzoek uit via haar consumentenpanel (140.000+ leden), B2B panel (70.000+ leden) en een negental gespecialiseerde doelgroepenpanels. Tevens ondersteunt Multiscope opdrachtgevers met de opbouw, beheer en exploitatie van eigen panels en levert het software voor online markonderzoek.

 • Blyk

  Blyk is het nieuwe mobiele netwerk voor jongeren mogelijk gemaakt door adverteerders. Voor merken is het een nieuw medium om jongeren te bereiken, in beweging te brengen, een gesprek met ze te hebben of ze vragen te stellen. Blyk gebruikt messaging omdat dat dé manier is waarop jongeren met elkaar communiceren. De respons van 25% op de berichten van Blyk bewijst dat dit werkt. Blyk gelooft in dialoog en dat jongeren zelf bepalen wat ze leuk vinden. Blyk heeft in Nederland een partnership met Vodafone.

 • Daisycon

  Daisycon is al tien jaar dé specialist in Performance Based Online Marketing en heeft een netwerk van 40.000 binnen- en buitenlandse publishers die voor ruim 1.700 campagnes 1.000.000 unieke kliks per dag genereren. Het complete serviceportfolio met Affiliate Marketing, Lead Generation en CPC Advertising in de basis, maakt van Daisycon met haar 70 medewerkers niet alleen het grootste, maar ook het meest veelzijdige en uitgebreide affiliatenetwerk van Nederland. Kortom; Daisycon is uw one-stop-shop in online marketing.

 • Energize

  Energize is een creatief bureau voor interactieve merkcommunicatie. We helpen ambitieuze merken groeien door ze waardevolle betekenis te geven in het leven van mensen. Vanuit Utrecht en Shanghai ontwikkelen we interactieve merkcampagnes voor onder meer Walt Disney, GlaxoSmithKline, Hi, KPN, Novo Nordisk, Randstad, Univé, Mercis (Nijntje), WNF en Unicef.

 • E-Village

  E-Village is de veelbekroonde marktleider in toonaangevende e-mailmarketing software. Concreet betekent dat 40 professionals die op een missie zijn om de beste, meest kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke marketingsoftware en services te bieden. Dat we hier in slagen blijkt wel uit de vele A-merken die u voorgingen. Marktleiders zoals bol.com, Eneco, G-Star, Landal Greenparks, Robeco, Shell, The Phone House en vergelijk.nl. Stuk voor stuk organisaties die de  successen met e-mail marketing en customer relationship management continue willen verbeteren. Organisaties als de uwe.

 • Freshheads

  Freshheads bedenkt, ontwikkelt, bouwt en beheert pakkende websites en mobiele applicaties. Niets meer, niets minder. Met meer dan 30 zijn we. We verzorgen complete trajecten. Hiermee geven we de online identiteit van onze klanten en de functionaliteit van hun weboplossingen een extra boost. Het ene team ontwerpt nieuwe, hippe interactieve concepten en zorgt voor een passende, strakke voorkant. Het andere team gaat los op de techniek: zij maken alles kloppend aan de achterkant en passen daarin de laatste ontwikkelingen toe. Freshheads. Wel zo fris!

 • Gleijm & van der Waart

  Een sterk merk bouwen is een kwestie van jezelf vinden. Communiceren met hart en ziel, vanuit je ware identiteit. Gleijm & van der Waart helpt organisaties zichzelf relevant en onderscheidend te positioneren. Door een vlijmscherpe merkstrategie en merkidentiteit te ontwikkelen. En van hieruit de vertaalslag te maken naar creatieve communicatieconcepten die ‘door het behang’ gaan. Ons ultieme doel? Dat we voor onze opdrachtgevers merkvoorkeur creëren én behouden. Daardoor vergroten we de aantrekkingskracht en de waarde van een merk. Dat doen we voor o.a. DELA, Dr. van der Hoog, Heras, Licor 43, Makita, Rockwool en ZLM Verzekeringen. Binnenkort ook voor u?

 • Info.nl

  Info.nl staat sinds 1994 voor effectieve online dienstverlening, met hogere conversie en loyaliteit als resultaat. De basis voor succesvolle e-business is de focus op échte toegevoegde waarde voor de eindgebruiker. Het aangaan van de optimale klantdialoog is hét middel tot online succes. De modellen Virtuele Warmte & Exploding Websites vormen hiervoor het bewezen recept. Info.nl bedenkt, bouwt en beheert de juiste online oplossing en is regisseur van alle activiteiten van strategie tot exploitatie.  Bovendien is Info.nl als enig bureau preferred Facebookpartner in Nederland.

 • Lewis PR

  LEWIS PR is een internationaal PR-bureau, opgericht in 1995, met een sterke journalistieke achtergrond. Wat maakt LEWIS anders? In het kort: cultuur, bereik en benadering. LEWIS combineert een sterke mediacultuur met een stevige dosis creativiteit, om zo journalisten en klanten te bieden waar zij om vragen. Dankzij een wereldwijd netwerk van volledige dochters garandeert LEWIS een consistente aanpak én diepgaande kennis van lokale markten. LEWIS levert meetbare resultaten tegen voorspelbare kosten.

 • Link Optimizer

  Link Optimizer heeft tot doel uw bedrijf en uw producten en diensten meer zichtbaar te maken op het internet door uw positie in Google op relevante en competitieve sleutelwoorden te verstevigen door kwalitatieve linkbuilding & doelgerichte social media marketing toe te passen.

 • NextMarketeer

  NextMarketeer is dé post-hbo-opleiding online marketing van LECTRIC. In 2008 is de NextMarketeer als eerste online marketing opleiding van Nederland geaccrediteerd door het NIMA. Met topdocenten, vooraanstaande gastsprekers en bedrijfsbezoeken bij organisaties als Hyves, Bol.com, ANWB en Google streven wij naar de beste online marketing opleiding van Nederland.

 • Shareforce

  Shareforce bouwt interactieve en schaalbare webapplicaties. We zijn gespecialiseerd in PHP en .NET ontwikkeling. Ons werk ligt onder andere in de hoek van online marketing en social networks. Vertel ons uw business idee en wij leveren u daar de juiste webapplicatie oplossing voor. Op tijd en binnen budget. We focussen op hoge kwaliteit voor de juiste prijs en op perfecte communicatie met onze klanten. Ons doel is om uw business te versterken en persoonlijke groei van ons personeel te verwezenlijken. Shareforce werkt voor grote en middelgrote bedrijven in Nederland en Europa.  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland van waaruit account- en project management opgepakt wordt. Ons kantoor in Ia┼či, Roemenië draagt zorg voor de technische realisatie van uw project.

 • SpotONvision

  spotONvision is een online B2B marketing en communicatie-bureau dat klanten helpt met hun out-of-the-box marketing. Het is onze passie je te helpen om je marketinginvestering om te zetten in een tastbaar resultaat. Bovendien streven wij er naar om B2B marketeers met elkaar in contact te brengen door het organiseren van webinars, ronde tafels en het jaarlijkse B2B Marketing Forum

 • Yonego

  Yonego is hét ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze bedrijven. Al sinds de oprichting staat meetbaar resultaat centraal en genereren ze miljoenen euro's aan extra omzet voor hun klanten. Potentiële klanten zoeken u nu. Maar vinden zij u ook? Yonego draagt er met haar internet marketing diensten zorg voor dat uw doelgroep u online weet te vinden. Met hun ROI Driven strategie blijven ze meten, testen en wéér verbeteren om uw online rendement te maximaliseren.

Service partners

 • Alko Media

 • NewMediaBrains

Media partners


 • Dutch Cowboys


 • Emerce


 • Management Team


 • Marketingfacts


 • Sprout

Participanten

Service partners

Media partners