Terugblik Marketing Pioneers 2011

vr 4 februari 2011 @ 15.00u

Gisteren was een geweldige dag voor ruim 300 vernieuwende marketeers in Pakhuis de Zwijger. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, derde editie van het Marketing Pioneers evenement. Zelden luisterde een publiek zo ademloos als tijdens de keynote presentatie van Guy Kawasaki. Hij vertelde over 'Enchantment', de kunst van het betoveren van je doelgroep.

In de ochtend gaf Robert Verwaayen van Prime Ventures een mooie blik op de wereld van een durfkapitalist. Na de lunch streden Aangetekend Bellen, C2K, Kaibi, MyMuesli en Ziggur om de gunst van het publiek in de Nextmarketeer PEP talks. Voor de keynote van Guy Kawasaki gaven Daphna Bosman (Groupon), Oscar Diele (Spil Games) en Vanessa Visser (Lay's) een duidelijk inzicht in wat er nodig is voor een doorslaand marketing succes.

Winnaar Nextmarketeer PEP talks
Mymuesli werd door de publieks- en vakjury gekozen tot winnaar van de Nextmarketeer PEP talks. De prijs is in het leven geroepen voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen door een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Mymuesli is een vernieuwende dienst waarmee je je eigen muesli samenstelt via het web en deze daarna thuis kunt laten bezorgen. Met 80 verschillende ingrediënten kunnen in totaal 566 miljard verschillende muesli varianten worden gemaakt. De jongens van mymuesli werden voor hun bijzondere product en prachtige presentatie op Marketing Pioneers beloond met € 2.500 cash en een Lectric opleidingscheque ter waarde van € 5000.

Foto's, video & presentaties
Wil je nagenieten of zien wat je dit jaar gemist hebt? Klik dan door naar de foto's van de middag. Je kunt ook de videocompilatie bekijken voor een overzicht in 3 minuten. De presentaties van nagenoeg alle sprekers zijn te downloaden vanaf de website:

- Robert Verwaayen (Prime Ventures)
- Fred van Rijswijk (C2K)
- Arie den Boon (Kaibi)
- Philip Voogt (Aangetekend Bellen)
- Gerrit Jan Bloem (Ziggur)
- Bas Verhoogt (MyMuesli)
- Daphna Bosman (Groupon)
- Oscar Diele (Spil Games)
- Vanessa Visser (Lay's)
- Guy Kawasaki


Marketing Pioneers 2012
In 2012 komt er natuurlijk weer een volgende editie van het jaarlijkse Marketing Pioneers evenement. Zet alvast een kruisje in je agenda voor donderdag 2 februari 2012. Maar je kunt er van op aan dat we al weer veel eerder van ons laten horen. Meld je nu aan op de Marketing Pioneers Linkedin Group om ook in de toekomst op de hoogte te blijven en uitnodigingen voor inspirerende bijeenkomsten te ontvangen.

Participanten

Service partners

Media partners